IMPROVING YOUR
BUSINESS
Slinkert_0699_crop_V2.jpg

STRATEGIEn

Hos Slinkert ApS er vi bevidste om, at fleksibilitet og effektivitet i forsyningskæden giver bedst mulige resultater. Vi har udviklet en optimeringsstrategi, der tager udgangspunkt i et detaljeret kendskab til virksomhedens eksisterende forhold, jeres succeskriterier og jeres strategi for fremtiden.

Det sætter lige dele fokus på detaljen og helheden og kombineret med de givne teorier, resulterer det i best practice, der fungerer til de nuværende og fremtidige behov.

Slinkert monogram
modelcirkel_dk.png

Optimeringsstrategi

Strategien bygger på gennemsigtighed, innovation og høj faglighed. Via nytænkning udfordres det eksisterende, og i samarbejde med jer, findes en konkurrencedygtig logistikløsning, som bygger på en præcis analytisk tilgang og bred praktisk brancheerfaring.

» Tager udgangspunkt i detaljeret kendskab til virksomhedens eksisterende forhold og succeskriterier. (kundekendskab) 

» Bygger på høj faglighed, gennemsigtighed og innovation (kompetent)

» Konkurrencedygtige løsninger findes i tæt samarbejde med kunden via nytænkning, der udfordrer det eksisterende. (udvikling)

» Analyse og udarbejdelse af nye processer på baggrund af teori og stor praktisk brancheerfaring = Best Practice (best practice)

» Med fokus på personalet som vigtigt omdrejningspunkt i processen. De fører optimeringsstrategierne ud i dagligdagen og får dem til at fungere. (implementering og forandringsledelse)

Vision

Vores vision hos Slinkert ApS er at være jeres foretrukne samarbejdspartner, når I søger en nytænkende og grundig gennemgang af jeres forretning samt optimering i jeres supply chain, der nemt kan implementeres i jeres eksisterende virksomhedsstruktur.

Mission

Missionen hos Slinkert ApS er klar. Vi vil forbedre jeres forretning ved at levere seriøst og grundigt optimeringsarbejde med jeres supply chain. Vi lever op til vores mission; ”Improving your business” ved at rådgive og lave forbedringer, som kan måles og mærkes øjeblikkeligt på bundlinjen.