Slinkert mobile hero
Slinkert monogram

FIRMAEt

Slinkert ApS udarbejder innovative løsninger baseret på grundige totalanalyser af jeres processer og arbejdsgange. Med udgangspunkt i virksomhedens succeskriterier og værdisæt rådgiver vi om supply chain og logistik med henblik på at skabe besparelser, der kan ses på bundlinjen. Vi udvikler løsninger, der får det optimale ud af din virksomheds ressourcer, hvilket gør den konkurrencedygtig og rustet til fremtiden i et konstant foranderligt marked.


LÆS MERE Slinkert link

Slinkert_0599.jpg

Kompetencer

Gennem sine mange års erfaring, uddannelsesbaggrund og samarbejder med nogle af branchens største virksomheder, har Pernille Slinkert opbygget adskillige kompetencer ...


LÆS MERE Slinkert link

Slinkert ApS

Pernille Slinkert, der står bag Slinkert ApS, har både teoretisk – og praktisk erfaring fra transport- & logistikbranchen. Hun er specialist i logistik ...


LÆS MERE Slinkert link

Konsulentrådgivning

Forsyningskæden skal fungere i samspil med virksomhedens strategi og målsætninger for at give optimalt udbytte. For at kunne levere den bedste konsulent rådgivning om …


LÆS MERE Slinkert link

Optimeringsstrategi

Strategien bygger på gennemsigtighed, innovation og høj faglighed. Via nytænkning udfordres det eksisterende, og i samarbejde med jer, findes en konkurrencedygtig logistikløsning, som ...


LÆS MERE Slinkert link

modelprocess_dk.png

PROCESSen

Vores optimeringsproces er baseret på et tæt samarbejde med kunden, og vi kan håndtere hele forløbet fra start til slut eller tilpasse forløbet til jeres behov.

Supply Chain Management bliver i en stigende grad et konkurrenceparameter på linje med at udvikle nye produkter. Derfor er processen deromkring et yderst essentielt område at rette fokus på.

I processen er det vigtigt at have fokus på, at Supply Chain Management er ledelse og optimering af integrerede forretningsprocesser på tværs af forsyningskæden, der skal skabe værdi og konkurrencemæssige fordele for virksomheden. Virksomhederne har således i dag behov for en struktureret supply chain, som evner at helhedstænke på tværs af de traditionelle funktioner.

 


LÆS MERE Slinkert link
STRATEGi

Hos Slinkert ApS er vi bevidste om, at fleksibilitet og effektivitet i forsyningskæden giver bedst mulige resultater.

Vi har udviklet en optimeringsstrategi, der tager udgangspunkt i et detaljeret kendskab til virksomhedens eksisterende forhold, jeres succeskriterier og jeres strategi for fremtiden.

Strategien bygger på gennemsigtighed, innovation og høj faglighed. Via nytænkning udfordres det eksisterende, og i samarbejde med jer, findes en konkurrencedygtig logistikløsning, som bygger på en præcis analytisk tilgang og bred praktisk brancheerfaring.

Det sætter lige dele fokus på detaljen og helheden og kombineret med de givne teorier, resulterer det i best practice, der fungerer til de nuværende og fremtidige behov.


LÆS MERE Slinkert link

modelcirkel_dk.png