IMPROVING YOUR
BUSINESS
2_crop.jpg

FIRMAET

Slinkert ApS udarbejder innovative løsninger baseret på grundige totalanalyser af jeres processer og arbejdsgange. Med udgangspunkt i virksomhedens succeskriterier og værdisæt rådgiver vi om supply chain og logistik med henblik på at skabe besparelser, der kan ses på bundlinjen. Vi udvikler løsninger, der får det optimale ud af din virksomheds ressourcer, hvilket gør den konkurrencedygtig og rustet til fremtiden i et konstant foranderligt marked.

Slinkert monogram
slinkert_slinkertApS.jpg

Slinkert ApS

Pernille Slinkert, der står bag Slinkert ApS, har både teoretisk – og praktisk erfaring fra transport- & logistikbranchen. Hun er specialist i logistik - og transportløsninger og har tidligere hos DSV arbejdet med udviklingsprojekter og systemimplementeringer for flere danske - og udenlandske produktionsvirksomheder. Her har hun rådgivet og skabt unikke, innovative løsninger med henblik på effektivisering af deres indkøb, indgående - og udgående lagerbehandling, lagerstyring og fragt.

 

Pernille er yderst kompetent inden for alle typer logistik og har en evne til, på meget kort tid, at afdække hvilken type virksomhed hun har med at gøre. Pernilles brede baggrund gør hun formår at stille de rigtige spørgsmål for at afdække den enkelte virksomheds behov og det gør hun hurtigt kan afdække hvilke løsninger der skal til for at bidrage til udviklingen af virksomhedens supply chain. Det handler ikke nødvendigvis om at få billigere priser, men i lige så høj grad om at optimere processerne, arbejdsgangen og tilpasse løsningerne til de ønsker og krav som virksomheden har. Hjalmar Wennerth A/S, Administrerende Direktør Jan Ipsen.

 

Kompetencer

Gennem sine mange års erfaring, uddannelsesbaggrund og samarbejder med nogle af branchens største virksomheder, har Pernille Slinkert opbygget adskillige kompetencer, der kvalificerer hende til at løse avancerede problemstillinger i udfordrende omgivelser. Hendes stærke projektstyringskompetencer kommer til syne i hendes evne til både at lytte og til at tage velovervejede beslutninger. Som foretrukken leder på adskillige udviklingsprojekter, har hun håndteret komplekse forhandlingssituationer, og hun er en stærkt kommunikator på tværs af branchens mange områder.

På forkant med udviklingen

Slinkert ApS er på forkant med den udvikling, der konstant foregår globalt indenfor transportbranchen, fordi der stilles store krav til et stigende behov for fyldestgørende transportmuligheder. Det er vigtigt for at kunne effektivisere din virksomheds supply chain og dermed skabe overskud i den daglige drift og besparelser, der kan ses på bundlinjen.